43 44 07 18
Forside Nye Produkter Om Gave Konzeptet Kontakt Link til producent Handelsbetingelser Indkøbskurv (0)

Produktgrupper
Firmagaver
Reklameartikler
Profilbeklædning
Arbejdstøj med tryk
Kataloger

Producent
Craft løbetøj
Stelton
Diverse
Stormtech
PR Chokolade
Senator
Cutter & Buck Golf
Sagaform
Eskesen
Xindao
Erik Bagger
Trip Trap
Clique
Rosendahl
Switcher
Bodum
Craft cykeltøj

Prisgruppe
000 - 100 kr
100 - 200 kr.
200 - 300 Kr.
300 - 500 Kr.
500 - ∞ Kr.

Informationer
Forside
Handelsbetingelser
Nyhedsbrev
Kontakt

 Om Gave Konzeptet


 

Gave Konzeptet startede 1. Februar 2009, og har siden leveret et bredt udvalg af kvalitetsbevidste firmagaver og reklameartikler til virksomheder. Missionen for Gave Konzeptet er at kunne levere den bedste service med nøje udvalgte produkter.  Gave Konzeptet har stor viden inden for branchen og kender de fleste leverandører i både ind- og udland, det gør at vi er leveringsdygtige i stort set alle varer inden for branchen.

Hos Gave Konzeptet holder vi os løbende orienteret om, hvad der sker i branchen via. diverse messer omkring i verden, dette gør, at din virksomhed altid har muligheden for, at få de nyeste produkter på markedet. Den positive udvikling er hovedsageligt et resultat af vilje, målsætning, og tilfredse kunder. Med en fleksibel organisationsstruktur, smidighed, branchens bedste service og gode kompetencer, er vi klædt godt på til at hjælpe din virksomhed.

Gave Konzeptet samarbejder med New Wave, som er Skandinaviens største kæde inde for profil- og arbejdsbeklædning og gaveartikler. New Wave’s Show Room ligger i Brøndby, og der er altid mulighed for at kunne aftale et møde, til at komme forbi og se et udvalg af de forskellige varer som Gave Konzeptet sælger.

Når du handler med Gave Konzeptet, kan du være sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi rådgiver og vejleder igennem hele processen og vi løber ikke fra vores ansvar. Hos os får du en totalleverandør, som sætter højt på, at din virksomhed får de bedst mulige varer, lige fra firmagaver, profiltøj, kontorartikler til arbejdstøj.  Vi udvælger vores leverandører og fabrikker nøje, og sikre hermed at kvaliteten altid er i top. Vi ønsker at opfylde din virksomheds ønsker på bedste vis, og lytter meget gerne, hvis din virksomhed har specielle ønsker eller behov.

 

Tilfredse kunder er det vi er bedst til!


Med Venlig Hilsen 
Gave Konzeptet