43 44 07 18
Forside Nye Produkter Om Gave Konzeptet Kontakt Link til producent Handelsbetingelser Indkøbskurv (0)

Produktgrupper
Firmagaver
Reklameartikler
Profilbeklædning
Arbejdstøj med tryk
Kataloger

Producent
Craft løbetøj
Stelton
Diverse
Stormtech
PR Chokolade
Senator
Cutter & Buck Golf
Sagaform
Eskesen
Xindao
Erik Bagger
Trip Trap
Clique
Rosendahl
Switcher
Bodum
Craft cykeltøj

Prisgruppe
000 - 100 kr
100 - 200 kr.
200 - 300 Kr.
300 - 500 Kr.
500 - ∞ Kr.

Informationer
Forside
Handelsbetingelser
Nyhedsbrev
Kontakt

 Handelsbetingelser


Handelsbetingelser

 
 
Prisbetingelser:
Gave-Konzeptet handler udelukkende med erhvervsvirksomheder– Business to Business – hvilket betyder, at priserne er erhvervspriser, som er specielle priser og ligger noget under detailbutikkerne.Vi garanterer at priserne er markedspriser – og der bliver beregnet bedst mulig indkøbspris for alle produkter.
 
Betalingsbetingelser:
14 dage netto. Ved overskridelse af betalingsbetingelser, tilskrives der renter på 1,5 % pr. påbegyndt måned. Oplyste priser på tilbud er ekskl. moms ab lager.
Hvis ikke andet er aftalt ved 1. gangsordrer betales varerne forud.
 
Leveringsbetingelser:
Ab lager – med GLS, Postdanmark og Danske Fragtmænd. Den aftalte leveringstid vil være gældende, med mindre der forekommer forsinkelser i korrekturfasen. Vi tager forbehold for forsinkelser fra underleverandører og øvrige distributører.
 
Salgsbetingelser:
Udelukkende handel med virksomheder, Business to Business. Og dermed ikke med privatpersoner.

 
Kommunikation/Nyhedsmail:
Vi sikrer dialog og kommunikation af nye forretningsløsninger og produkter gennem vores Nyhedsmail som udsendes ca. hver 6. uge og ved særligt gode tilbud. Du bliver automatisk tilmeldt vores Nyhedsmail, når du vælger at handle/forespørge hos os. Vi anser vores nyhedsmail som et værdiskabende værktøj, hvor du som indkøber bliver opdateret med produktviden indenfor branchen. Du kan når som helst afmelde dig Nyhedsmailen.
 
Varemængde:
Ved køb af strøartikler, slik m.m. forbeholdes ret til levering +/- 10 % i leveret antal.
 
Kliche/opstilling ved tryk, gravering og broderi:
Der er altid ved tryk på artikler en kliche eller opstilling – priser kan variere en del, men normalt ved genoptryk kr. 250,00 og ved nyt logo på ny artikel kr. 450,00 pr. farve. Gravering/broderikort er timepris kr. 350,00
 
Vareprøver:
Vi sender gerne prøver af vores varer. Hvis de ikke er returneret (i original emballage) til Gave-Konzeptet inden 14 dage vil varen blive faktureret. Der vil ikke blive opkrævet fragt ved fakturering af prøver.

Kvalitetssikring/Reklamation:
Gave Konzeptet står inde for kvaliteten af varerne som produceres og sælges til virksomhederne, og skulle varen mod forventning være defekt – så vil Gave Konzeptet altid tage ansvar og tage varen tilbage uden beregning.
Ved flerfarvet logotryk på elementer kan det forekomme at der er forskydninger svarende til ca. 1-2 mm. Påsætningen af flere logofarver er som udgangspunkt håndarbejde og foregår derfor manuelt. Reklamation skal fremsendes skriftligt senest 8 dage efter varens modtagelse.
 
Fragtbetingelser:
 Der tages forbehold for ændringer i afgifter, toldomkostninger samt ændringer i valutakurser.
 
Godkendt korrektur:
Korrektur med layout af logoplacering sendes til godkendelse på mail. Har kunden bedt om layout og ordren ikke bliver til noget vil kunden få regning på det udførte arbejde hvis ikke andet er aftalt - vare som er bestilt og annulleres vil omkostning også blive faktureret kunden. Annullering af ordre kan ikke finde sted efter godkendt korrektur. ( Men ring måske det er muligt. )
 
Bankoplysninger:
Bank: Nordea – Reg.nr.: 2233 – Account nr.: 7562 404 184 
Swift: NDEADKKK

IBAN: DK 0720007562404184

CVR NR. 33613091